Notice: Undefined variable: tmq_def_pagelayout in /home/itfirm/public_html/wp-content/themes/ventus/page.php on line 31

    In primul rand cream o experienta placuta si prin aceste cuvinte nu vrem sa subliniem ca oferim oaspetilor cel mai bun ceai de vanilie din Romania, ci intreaga derulare a proiectului va fi in interesul si pe placul oaspetelui (clientului) nostru.

Site 4 pagini + blog + platforma de administrare + galerie foto + slider + formular de contact + harta interactiva  = 250 euro 150 euro

    Site-urile realizate de noi sunt atat de usor de modificat, incat orice persoana care scrie in Microsoft Word va adauga cu zambetul pe buze continut text, imagini si clipuri video in mai putin timp decat ar praji o tigaie de cafrtofi.

                Ce va garanteaza o experienta placuta ?

                Un set de 40 de intrebari, intotdeauna aceleasi 40 de intrebari, vor garanta ca proiectul se va desfasura in baza nevoilor si dorintelor dvs.

                Transparenta proiectului va fi asigurata de link-ul care ofera supravegherea in timp real a dezvoltarii site-ului dvs.

                6 zile lucratoare de definitivare a proiectului nu sunt o poveste. Daca proiectul nu va fi predat clientului in ziua 7, va exista o reducere de 10 % din valoarea proiectului, Daca finalizarea proiectului intarzie cu mai mult de 10 zile acesta va beneficia de o reducere de 50 %.   

               

    Alte beneficii

  • Gratuit te ajutam sa cumperi (achizitie pe viata pentru .ro, nu inchiriere) numele domeniului mai ieftin decat la ROTLD.RO

  • Gratuit iti oferim 30 de zile hosting de cea mai buna calitate pentru a avea timp sa decizi daca doresti sa achizitionezi acest serviciu de la noi sau din alta parte

  • Gratuit iti configuram casuta de e-mail pentru 1 laptop (client de mail Microsoft Outlook sau Mozilla Thunderbird) sau pe un dispozitiv mobil (Android/IOS) .

    Clientii care NU au colaborat cu noi de la inceput au spus ca cea mai mare pierdere a lor a fost investirea timpului in proiecte fara finalitate, fara rezultate.

    Contracteaza cu ITFIRM si vei beneficia gratuit de consultanta la cel mai inalt nivel.

    Contacteaza-ne pentru o programare : http://itfirm.ro/contact

    Samoila Alexandru

    alex@itfirm.ro

    0724 666 463

logo it firm

it firm administrare site it firm echipa fantastica consultanta

 

?