Notice: Undefined variable: tmq_def_bloglayout in /home/itfirm/public_html/wp-content/themes/ventus/index.php on line 37
Converter PDF

BY IN Eficienta la birou, Uncategorized On 27-02-2015

  Sigur sunt multe solutii online pe care le gasiti folosind celebrul Google, dar ce facem atunci cand avem nevoie de un program care nu are voie sa greseasca ?

  Renuntam la gandul ca ceva bun ar putea fi si gratuit ?

    … da, partial, pentru ca exista

   1. HelloPDF complet GRATUIT,  un executail de numai 1.04 mb care face minuni cu PDF-urile pe care le transforma in fisiere Word, pastrand intact formatul chiar si pentru tabelele complicate editate in Excel (dar nu salveaza in format Excel). Il gasiti si la noi pe site la folosind acest link.

hello pdf

 3.  PDFMate – GRATUIT si el in varianta normala si cu un pret rezonabil pentru versiunea PRO. Foarte util pentru cei care folosesc cartile electronice pe diverse dispozitive, acest program transformand cartile PDF in EPUB.

 2.  PowerPDF – o alegere foarte buna, poate mai buna chiar decat ceea ce ofera Adobe Reader. Exporta in .doc .xls .ppt.  are tot ce ne putem dori OCR, conversia mai multor fisiere pentru a economisi timp, conversie audio si video, chiar si conversie pentru Flash si Java.

3. FoxIT PDF – solutia pe care noi o folosim de foarte mult timp, cu care ne-am obisnuit si pe care suntem tentati sa o recomandam. Aveti pe siteul oficial disponibil un Trial de 30 de zile pentru a va convinge.

4. PDF2XL – un soft foarte pretentios care oferta o conversie exceptionala pentru calculul tabelar. Trebuie sa il ajutati putin in definirea layoutului – randuri si coloane acolo unde sunt tabele avansate, in rest el face o conversie perfecta, gratuita pentru 14 zile si la un pret prohibitiv pentru mici intreprinzatori mai apoi.

5. Adobe reader – fiind parintii PDF-ului nu puteau scoate un produs slab calitativ, dar modul in care incearca sa iti il vanda il consideram gresit. Produsul este de fapt un abonament lunar de 20 $, nu se intelege clar diferenta dintre standard si PRO, pretul produsul complet fiind de 449 $, iar la acest pret suntem avertizati ca avem acces limitat la serviciile online.


SHARE THIS ON: