Notice: Undefined variable: tmq_def_bloglayout in /home/itfirm/public_html/wp-content/themes/ventus/index.php on line 37
Cum rezolvam sarcinile repetitive la birou

BY IN Eficienta la birou, Uncategorized On 27-02-2015

Sarcinile repetitive sunt mortale pentru creativitate, iar lipsa creativitatii aduce dezinteresul angajatiolor si in scurt timp acest lucru va fi remarcat de clienti si parteneri.

Daca sunteti obisnuiti  sa spuneti “Ionel copiaza din cele 500 de fisiere si fa un registru” ar fi bine sa cititi acest articol pana la final .

Daca tu esti Ionel – citeste acest articol pana la final, implementeaza ideile si foloseste timpul economisit pentru ca in curand sa fii tu seful si el angajatul. Nu ii spune sefului ca ai descoperit aceste informatii, daca vrei sa ai timp pentru a invata noi informatii.

1. Mouse Recorder PRO 2 – un program eceptional care va obliga sa indepliniti o singura data pasi corecti in munca dvs. repetitiva, iar apoi el indeplineste aceeasi pasi pentru dvs. .Cu o interfata intuitiva si un pret demn de luat in serios (GRATUIT) este o unealta pe care trebuie sa stiti sa o folositi.

mouse recorder pro

2. Word/Excel  MACRO –

3. PhotoShop – batch file

4.  RoboTask Lite 5.8 – acum putem spune ca am rezolvat problema trimisului de e-mail-uri la anumite ore, back-up-uri la fiecare sfarsit de saptamana si multe altele.


SHARE THIS ON: